ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Каква е продължителността на обучителната програма “E-commerce Success II”?

Програмата “E-commerce Success II” е с продължителност 8 месеца. Стартира през октомври и продължава до месец май следващата година. Съдържа над 200 часа реални практически насоки от успешни бизнеси с дългогодишен опит в своята област.

Кога и къде се провежда обучителната програма “E-commerce Success II”?

Обучителната програма се провежда София и Пловдив присъствено всяка събота /с изключение на официалните празници/ от 10:00 часа до 17:00 часа.

В София в сградата на Стопанския Факултет към Софийски университет на адрес: София, бул. Цариградско шосе, 1113 БАН IV км.


Кои са основните направления на програмата “E-commerce Success II”?

Второто издание на „E-commerce Success“ е фокусирана към бизнеса и неговите нужди. Програмата е структурирана в осем Фундаментни модула:

 • E-COMMERCE SUBSTRUCTURE
 • E-COMMERCE PLANNING AND FINANCING
 • E-COMMERCE REGULATIONS
 • E-COMMERCE DIGITAL MARKETING
 • E-COMMERCE CREATIVE AND CONTENT
 • E-COMMERCE OMNI-CHANNEL MARKETING
 • E-COMMERCE CUSTOMER EXPERIENCE
 • E-COMMERCE MEASUREMENT AND EFFICIENCY

Задължително ли е присъствието на живо? Ако нямам възможност да присъствам да дадена лекция мога ли да я видя online?

Присъствието на живо е повече от желателно. То е за Вас! Получавате и персонална помощ и съдействие от лекторите и менторите, ставате част от общността, срещате хора като Вас и си помагате взаимно. Ако нямате възможност да присъствате, ще Ви изпратим презентацията, но няма да е същото знание за Вас, което ще получите като присъствате и участвате в дискусиите. Програмата на Стопанския факултет на Софийския университет е с присъствена форма. Не се допускат онлайн записи.

Мога ли да се запиша само за отделно направление на програмата “E-commerce Success II”?

Да, можете.

Има ли практически обучения?

Всички лекции в обучението „E-commerce Success“ са в голяма степен практически. Все пак в отделни модули има изцяло практически дни, които са:

 • ТЕХНОЛОГИЧНО ПЛАНИРАНЕ
 • ПЛАНИРАНЕ И СЪЗДАВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ
 • ONLINE MARKETING

Ще има ли изпит и курсова работа в края на програмата?

В края на програмата има защита на практичеси курсов проект /Ваш собствен електронен магазин/ пред комисия от Стопанския факултет на Софийски Университет, Фондация „Е-комерс Съксес“ и Българска Е-комерс Асоцация (БЕА).

Какъв документ ще получа след успешно завършване на програмата “E-commerce Success II“?

След успешно завършване на програмата “E-commerce Success II“ ще получит легитимна диплома от Стопанския факултет на Софийския университет и сертификат „Експерт“ от Българска Е-комерс Асоциация.

Как мога да се запиша за програмата и каква е цената?

За да се включите в обучителната програма на “E-commerce Success II”, трябва да се регистрирате онлайн на https://e-success.bg/registration/ до 02-ти ноември, когато е крайният срок за записване. Местата са ограничени и има вероятност да се запълнят преди тази дата. За да бъде валидна регистрацията Ви, таксата трябва да бъде платена.
Цената за участие в програмата “E-commerce Success II” e 1000 /хиляда/  лв. без ДДС.

Плащането се извършва чрез банков превод.

Не намирате отговор на въпросите Ви?

Попитайте ни.