E-commerce Success | Case Study | www.estetiko.bg

Estetiko.bg е онлайн проект на Костадин Влахов, 27 г. архитект от София. Занимава се с интериорно проектиране.

Идеята за онлайн магазина възниква от там, че има желание до достигне до повече хора и съответно клиенти и започва работа в тази насока. Отначало без особена идея какво да правят с екипа му, като с времето на принципа проба-грешка успяват да изградят онлайн магазина, като ползват SaaS платформа.

Estetiko.bg предлага аксесоари и оборудване за баня, обзавеждане, всякакъв вид настилки, декоративни елементи.

Това, което прави сайтът полезен е, че се използва и от други архитекти и интериорни дизайнери и им предоставя възможност да избират текстури за собствените им проекти. Крайните клиенти, до които достига и пазаруват онлайн са от по-малки градове и далечни краища на страната, които нямат в близост голям офлайн магазин с изложбена зала като Еstetiko.

Определено това, че онлайн магазинът предоставя описания, точна информация за продуктите и качествени визии, стимулира клиентите да направят информиран избор и да поръчват онлайн.

В програмата „E-commerce Success” в Софийския университет, Костадин среща екперти, ментори и консултанти в тяхната област, които да попита, когато има нужда от съвет и насоки.

По време на самото обучение всяка седмица с всяка нова научена стъпка за развитието на онлайн бизнес се старае да я прилага, за да обновява и надгражда постоянно онлайн магазина.

Запишете се в „E-commerce Success” и сбъднете своята мечта за собствен онлайн бизнес!