E-commerce Success | Case Study | CreateYourPlace

CreateYourPlace.eu е проект на Станислав Драганов от Пловдив, който благодарение на наученото в програмата „E-commerce Success”E-COMMERCE SUCCESS II в Софийския университет и с помощта на менторите успя да завърши своя онлайн проект и да стартира онлайн бизнес в България, който произвежда в България и има амбицията да продава в страните от Европейския съюз. Един пример как да успееш в България без да я напускаш.

CreateYourPlace e място за среща на творци – любители или професионалисти – графични дизайнери, художници, фотографи с креативни и артистични клиенти.

Това е триълник изпълнен с взаимен интерес. Творците се реализират, създавайки възможност за нова атмосфера или допълнителен уют в нечий дом, клиентите се реализират като артисти, като избират чрез творците да превърнат своя свят и пространство в нещо вълнуващо и уникално, CreateYourPlace се реализира, като прави тази среща възможна.

CreateYourPlace е онлайн  проект на фирмата на Станислав, специализирана  в производството на качествени текстилни продукти по поръчка. В производствения процес се отнася с изключително внимание и прецизност към всеки детайл. Всички продукти се произвеждат в Пловдив, България и се изпращат по целия свят.

Разполага с високотехнологично оборудване – от подготвителните, през производствените до довършителните процеси, което му позволява да бъде ефективен и да създава качествени продукти, щадящи природните ресурси.

Запишете се в „E-commerce Success” и сбъднете своята мечта за собствен онлайн бизнес!