Политика за защита на личните данни

Уеб сайтът www.e-success.bg се притежава и управлява от Фондация „Е-комерс Съксес” в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба. Фондация „Е-комерс Съксес” се стреми уеб сайтът да е функционален и да съдържа информация, която би могла да ви интересува и да Ви бъде полезна.

Поверителността на данните е от особена важност за Фондация „Е-комерс Съксес”. Сигурността на сайта се постига чрез технически и организационни мерки срещу загуба, унищожаване, проникване, изменение или разпространение на Вашите данни от неоторизирани лица.

Какви лични данни обработваме?

На нашия уеб сайт Вие имате възможност да ни предоставите лични данни като например имейл, адрес, име, телефон. Предоставянето на тези данни е напълно доброволно.

Чрез обработката на Вашите лични данни и при спазване на тяхната поверителност, ние подготвяме съдържание, което би могло да съответства на Вашите потребителски предпочитания. Фондация „Е-комерс Съксес”  използва личните Ви данни единствено за целите, за които са събрани.

Бисквитки – Cookies

За да направим посещенията Ви на уеб сайта ни възможно най-функционални, използваме т. нар. „бисквитки“ (cookies). Cookies или „бисквитки“ са малки текстови файлове, които се запаметяват на Вашето устройство. Бисквитките позволяват на Фондация „Е-комерс Съксес” да подобрява сайта, така че той да съдържа максимално полезна информация за потребителите. Чрез бисквитките не се съхраняват никакви лични данни, т.е. чрез бисквитките на сайта www.e-success.bg не може да се идентифицират Вашите лични данни.

Разрешаване/забраняване на бисквитките

Чрез използване на нашия уеб сайт Вие се съгласявате с използването и съхранението на бисквитки във Вашето устройство. Можете да разглеждате уеб сайта без бисквитки, но имайте предвид, че това може да доведе до нарушения във функционалността на сайта.

В допълнение, можете по всяко време да изтривате бисквитките, съхранявани във Вашето устройство. Инструкции как да го направите могат да бъдат намерени в ръководството за Вашия браузър или устройство.

Как обработваме Вашите лични данни?

Ние обработваме лични данни само за целите, за които ги събираме. При обработката на Вашите запитвания, абонамент за нюзлетър, регистрация за събития и обучения и когато използвате нашите услуги, ние понякога използваме подизпълнители, които получават само необходимите за целта данни.

В някои случаи данни се събират, обработват и използват от компании – доставчици на услуги, които имат договорни отношения с нас. В последните случаи са спазени всички законови изисквания и задължения, относно защитата на личните данни. Всеки допълнителен достъп до Ваша информация от трети страни не е предоставен от нас. Фондация „Е-комерс Съксес” не продава и/или преотстъпва, нито използва информация на трети страни по подобен начин. Само в случаите на изискване на информация от страна на законови органи, се задължаваме да предадем съответната изисквана информация.

Данните, които получаваме от Вас доброволно, се съхраняват, за да можем:

  • Да обработваме Вашите запитвания, ако сте ни изпратили запитване;
  • Да обработим Вашата регистрация за участие в събитие и/или обучение, ако сте се регистрирали;
  • Да Ви изпращаме електронния нюзлетър, ако сте се абонирали за него.

Ако сте се съгласили да получавате нашия нюзлетър, ние използваме Вашия електронен адрес, за да Ви изпращаме полезна информация и новини за е-комерс индустрията, да Ви изращаме покани за събития и/или обучения, както и да научавате за всички новости, свързани с пазара на електронната търговия в България, Европа и света.

За какъв срок съхраняваме личните Ви данни?

С цел предоставяне на максимално адекватни услуги и изпълнение на задълженията си към държавни и общински органи, съхраняваме личните Ви данни за период, не по-дълъг от законово изисканото или периода на ползването на продуктите и услугите ни (което е по-дълго).

Какви са Вашите права?

Вие имате право на:

  • Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни;
  • Достъп. Може да поискате от Фондация „Е-комерс Съксес”информация за това какви Ваши лични данни и с каква цел обработваме и съхраняваме. Фондация „Е-комерс Съксес” си запазва правото на налагане на административна такса в случай на прекомерен брой искания или подозрения за некоректна практика;
  • Корегиране или попълване на личните Ви данни;
  • Изтриване („правото да бъдеш забравен“).Фондация „Е-комерс Съксес” ще се съобрази с желанието на потребителите си да бъдат забравени – да изтрием цялата съхранявана от нас неанонимизирана информация – когато:
    • личните данни повече не са ни необходими за целите, за които са били събирани или обработвани;
    • няма друго правно основание за обработването на личните данни;
    • възразите срещу обработването на свързаните с Вас лични данни (например, не желаете да получавате повече комуникация от нас);
    • личните данни са съхранявани незаконосъобразно или трябва да бъдат изтрити с цел спазване на законодателство.
  • Ограничаване;
  • Получаване на информация. Фондация „Е-комерс Съксес” ще направи всичко възможно да Ви уведоми за всички получатели, на които личните данни са били разкрити.
  • Възражение. Може да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни от Фондация „Е-комерс Съксес”.

 

Може да упражните всяко едно от горните права, като се свържете с нас на info@e-success.bg. Фондация „Е-комерс Съксес” може да поиска да удостоверите своята самоличност, за да удостовери съвпадение на лицето, което пожелае да упражни което и да било право.

Ако сте дали съгласие да получавате нашия нюзлетър, имате право по всяко време да се откажете от него, като използвате опцията за отказ, предоставена в края на всеки нюзлетър.

Линкове към други уеб страници

Нашият уеб сайт съдържа линкове към други уеб страници. Указанията за защита на личните данни важат само за нашата уеб страница. Молим да обръщате внимание на информацията за защита на личните данни, която е дадена другите уеб страници. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание. За нелегални, непълни или липсващи указания, както и за вреди, причинени от наличието или не наличието на такава информация, отговорност носи доставчикът на уеб страницата, към която сте били препратени.

Google Analytics:

Този уеб сайт използва Google Analytics („Гугъл Аналитикс“), услуга за уеб анализ, предлагана от Google, Inc („Google“). Google Analytics използва т.нар. cookies („бисквитки“), представляващи текстови файлове, запаметени на Вашето устройство, за да направи възможен анализа на използването на сайта от потребителите.

Google AdWords

Този уебсайт използва Google AdWords, услуга предоставена от Google. Тази услуга свързва дейността на сайта www.e-success.bg с рекламната мрежа Adwords. Фондация „Е-комерс Съксес” не идентифицира и не събира лични данни за потребителите посредством Google AdWords.

При въпроси?

Ако имате допълнителни въпроси относно събирането, обработката и използването на вашите лични данни, моля свържете се с нас.

ДАННИ ЗА КОНТАКТ:

  1. ФОНДАЦИЯ Е-КОМЕРС СЪКСЕС
Адрес: София, бул. Шипченски проход“ 59, бл. 262A, вх . В, ап. 65

Вписана в Търговския регистър и регистъра на ЮЛНЦ под ЕИК 205526045

тел.:  0888 777 157

e-mail: info@e-success.bg

уеб сайт: www.e-success.bg

  1. ОРГАН ЗА ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ:Комисия за защита на личните данни
    Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2,
    тел.: (02) 940 20 46
    факс: (02) 940 36 40
    e-mail: kzld@government.bg , kzld@cpdp.bg
    уеб сайт: www.cpdp.bg